Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Toszkánában Lovasbirtok!!

Olasz Olaszország Toszkána
1 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3882501
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 65535
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Eladó Toszkánában egy Lovasbirtok!
Családi okok miatt eladóvá vált Olaszországban TOSZKÁNA tartományban egy 13 hektáros Lovasbirtok és BIOgazdaság, tengere néző panorámával (szép időben látható Elba és Korzika szigete).  A BIOgadaság Grosseto városától 25km-re, tengerparttól 35km-re található, illetve síelésre alkalmas Monte Amiata hegységtől 45 km-re és Roccalbegna településhez tartozik. Toszkána egyik leghíresebb termál fürdője a Terme di Saturnia 40km-re található.
A BIOgazdaságunk Toszkánában a híres Montecucco-i  DOC borvidéken helyezkedik el (a DOCG várományosa amely a legmagasabb eredetvédelmi kategória) és ez alapján borászkodásra kiválóan alkalmas. 20 km-re fekszik a Morellino di Scansano borvidéktől.
 A bioterületen található 3ha-on 150db oliva olajfa, rozmaringos, konyhakert és 2ha erdő, valamint 8 ha szántóföld.  Olaszországban a földalapú támogatás 300€/ha évente !!!!
Jelenleg a területen egy lovarda is működik a hozzá tartozó 6 állásos angol boksz istállóval, karámokkal, 600m3-es szénatárolóval és egy nyereg és lovas felszerelés tárolóval.
A terület ÉRVÉNYES ÉPÍTÉSI ENGEDÉLLYEL ÉS TERVEKKEL rendelkezik bruttó 210m2-es lakóépületre, 60 m2-es gazdasági épületre és egy Agriturismo kialakítására (amely 5db lakókocsi,mobilház vagy sátorhelyből és az ehhez tartozó wc-fürdő és főzőhelységekből-konyhából áll), melyhez a földmunkát elkészítettük!
 
Az ingatlan befektetési lehetőségnek is kiváló, bérbeadással évi 15-20%-os hozam érhető el!
Budapesti ingatlan csere érdekel!
 

Elhelyezkedés
Olasz

Olaszország Toszkána

 
Elhelyezkedés
Olasz

Olaszország Toszkána